BOUW

Bij bouwprojecten, zowel voor woningen als andere bouwprojecten, is de beveiliging hiervan een standaard voorwaarde geworden. Zowel preventief als achteraf. Steeds meer bouwplaatsen zijn slachtoffer van diefstal en vernieling. Door een bouwplaats goed te beveiligen kan flink bespaart worden op deze kosten.

Daarnaast is het prettig om de ontwikkeling van de bouw continu te kunnen volgen en de voortgang te kunnen analyseren. Door deze behoeften te koppelen wordt er optimaal gebruik gemaakt van de geïnstalleerde camera(‘s) en de gewenste back-up mogelijkheden.

4Projectview onderscheidt zich door naast de beveiliging een promotiefilm van de bouw van het project te produceren. Hierdoor kan niet alleen het gevolgde proces in beeld worden gebracht, ook is er een prachtig aandenken aan het betreffende project. Hierbij zijn diverse camera’s en cameratechnieken toegepast, waardoor er een interactief, informatief en attractieve promo wordt geproduceerd. Een Time Lapse Movie, gemaakt met de “beveilingscamera’s” zal onderdeel zijn van de promo.