4PROJECTVIEW

Met Projectview brengen wij uw project in beeld voor diverse doeleinden. In de eerste plaats zullen wij het terrein voor u beveiligen. Dit geldt zowel preventief als repressief. Onze camera settings zijn voorzien van een dubbele back-up. Hierdoor hebben wij zowel een online als een back-up middels een server. Hierdoor blijven u beelden altijd bewaard en kunnen ze achteraf als bewijsmateriaal dienen.

Tevens is het mogelijk om een rechtstreekse verbinding met de camera(s) te krijgen. Zo kunt u via uw telefoon of tablet de ontwikkelingen volgen en desgewenst het geheel in de gaten houden. Hieraan zijn geen beperkingen opgelegd. Door onze zorgvuldige zoektocht naar de juiste apparatuur is het mogelijk om de infrastructuur overal ter wereld te organiseren. Hierdoor kunt u vanuit Nederland een project in bijvoorbeeld Brazilië rechtstreeks volgen.
Het leuke aan deze manier van camera-registratie is dat er een z.g. Time Lapse movie gemaakt kan worden. Bij deze filmtechniek neemt een camera langdurig vanuit dezelfde positie beelden op, die in de montage versneld worden afgespeeld. Hierdoor zie je bijvoorbeeld in een promotiefilm van een gebouw, deze “groeien” in 45 seconden!

APPARATUUR

4projectview maakt gebruik van hoogwaardig apparatuur. Zo worden alle beelden opgenomen in Full HD, met Sony camera’s. En wordt gebruikt gemaakt van zowel hardware als software van Apple.