OVER ONS

4Projectview.nl is een samenwerkingsverband van:

 

 

Firma Schoonebeek
De Firma Schoonebeek heeft zich al meer dan tien jaren verdienstelijk gemaakt op het gebied van airconditioning, satellietsystemen en beveiliging.
Voor camerabewaking en de inbraakbeveiliging hebben wij een uitgebreid assortiment. Ook hier herkent men altijd onze nuchtere en praktische blik op techniek en toepassing daarvan. Het belangrijkste van dit soort systemen is immers dat ze gebruikt worden door de eigenaar. In de camerabewaking hebben wij ons weten te specialiseren tot een aparte speler in de markt. Een goed camerasysteem begint bij ons dan ook bij een goede projectering zodat de wens van de klant ook daadwerkelijk wordt vervuld.

Hassing Filmproducties
Hassing filmproducties is een jong, dynamisch en vernieuwend bedrijf, welke is gevestigd in Stadskanaal. Onze firma maakt films voor bedrijven, onderwijsinstellingen en (semi)overheden in zowel binnen- als buitenland.
Om tot een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat te komen hebben wij  een heldere werkwijze ontwikkeld. Deze kan worden toegepast op iedere filmproductie van groot tot klein. De opdrachtgever staat hierin centraal en wordt nauw betrokken bij het productieproces. Het doel bij elke productie is om de essentie van de boodschap op een treffende wijze over te brengen.