CIVIELE TECHNIEK

Civiele techniek is de toegepaste wetenschap die zich bezighoudt met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van objecten die vastzitten in de grond.

Voorbeelden van dergelijke objecten zijn leidingen, kabels, bruggen, wegen en gebouwen, maar ook de studie naar rivieren en kanalen valt onder civiele techniek. Civiele techniek is gericht op het benutten van onze leefomgeving.

Bij de civiele techniek is veelal sprake van langdurige projecten, waarbij een hoge graad van zorgvuldigheid vereist is. Hierbij zal de kennis en expertise van diverse specialisten van belang zijn. Door dergelijke projecten optimaal in beeld te brengen, kan deze expertise “van afstand” worden ingezet en worden alle beelden gearchiveerd in full-hd kwaliteit om ervoor te zorgen dat de processen optimaal kunnen worden geanalyseerd. Onze infrastructuur kan bij on-shore en offshore projecten worden gerealiseerd.

Naast de beelden gemaakt met vaste camera’s, kan een interessante promo worden gemaakt van het betreffende object, waarbij o.a. Time Lapse Movies en helicopterviews worden toegepast.